Слонче от Естествен Оникс

Слонче от Естествен Оникс

7.00 лв.

Естествен оникс с произход Пакистан.Сподели

Мистични свойства на Слонче от Естествен Оникс

Наричат оникса „Камъкът на вождовете” който способства постигането на високи цели и победа над противника. Той е много полезен за бизнесмени и делови хора, които прави предприемчиви и ги дарява с мъдрост, умереност, смелост и целенасоченост. Той е и камък закрилник, който абсорбира и трансформира негативността без да я натрупва. Помага за контролиране на емоциите и негативните мисли. Смята се и за защитник на възрастните хора, които предпазва от неприятности, а на самотните помага да се избавят от самотата си.

Ониксът е добър камък за спортисти или хора поставени под екстремно умствено и емоционално напрежение. Носи баланс на ума и тялото, както и силата на духа. Препоръчително е да се комбинира с перли или диаманти, за увеличаване на метафизичните му качества.

Лечебни свойства

Оказва благотворно въздействие при възпалителни процеси на кожата – абцеси, гъбички, възпаления. Носен под формата на бижу изостря слуха, премахва шума в ушите и укрепва паметта. Използва се при заболявания на нервната система и депресии. Помага за преодоляване на стреса и способства за постигане на емоционално равновесие и самоконтрол.

Чакри: коренна.

Зодии: Дева, Рак, Телец, Стрелец, Козирог.

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Слонче от Естествен Оникс“